Omdat bewegen goed is ! En begrepen worden nog beter!

Bewegen helpt de weerstand van het lichaam te verhogen en bevordert het persoonlijk welzijn. Als bewegingscoach kan ik instaan voor het uitwerken van een bewegingsplan,  begeleiden van mensen die vooral te weinig bewegen. Over de drempel helpen. Samen gaan we erop vooruit,  want je staat er niet alleen voor,  lifecoaching want luisteren en praten is even belangrijk.  Een babbel tijdens een beweegmoment en/of een massage achteraf het kan allemaal.  Steeds alles op jouw maat uitgewerkt.

 

Ik begeleid je met oefening op maat. De nordic-walk techniek wordt door mij voorgetoond en bijgestuurd.  Het doel is bewegen op een correcte manier.  Je lichaam leren dat bewegen goed is en deugd doet. Het is niet ingewikkeld en je kan bijna overal aan Nordic walking doen.  Ook op vakantie en in alle seizoenen kan je Nordic beoefenen! Het is echt eenvoudig, zelfs de kids kunnen het in 1,2,3 !

En waarom niet op een loopband?  Omdat dit geen natuurlijke manier van wandelen/stappen is.  Buiten in de natuur, op de weg, een wandelpad, een wegel, dit kom je dagelijks of toch regelmatig tegen. Het is gezonder en minder stresserend dan wanneer er 10 anderen rondom jou meekijken in een club. Het doel is ontspannend bewegen !

 

Heb je fibromyalgie, CVS, MS, Kanker,  ook tijdens je ziekte is bewegen goed, artsen bevelen het aan van zodra het kan. Daar ligt mijn kracht om jou te helpen.   Onder begeleiding, zacht, rustig aan, je lichaam weer "leren" dat bewegen niet gelijk staat met pijn. Daar sta ik garant voor!

 

Op een ontspannen en aangename manier opnieuw bewegen, een inspanning leveren,  en naar huis met een goed gevoel en de geruststelling dat je er niet alleen voor staat,  de kracht halen uit het feit dat ik alle begrip heb en je vooruit wil  en kan helpen,  dat zorgt voor en de zin in meer !

 

Bewegen om af te slanken,  samen met jouw persoonlijke diëtiste werken we een bewegingsplan uit, 2 à 3 x per week, 30 minuten flink stappen, werken op vetverbranding en conditie !  Ook op vakantie waar de kilootjes meestal sneller bijkomen kan je blijven werken aan die vetverbranding, want Nordic kan je blijven doen.

Zit je in het afslankplan dan zal ik ook daar de morele ondersteuning niet  uit het oog verliezen.  Een tegenslag of moeilijk moment halen de balans er snel uit, ik zorg dat die balans snel terug komt.  

 

Neem met mij contact op voor meer informatie !

 

 

Foto. bron internet - Zillertal.