MIJ even voorstellen...

Wat doe ik en wat wil ik bereiken bij  jou als klant : 

 

Ik ben Marleen, geboren en getogen in Eeklo, Het Meetjesland. Na mijn schoolcarrière ongeveer 30j gewerkt in verschillende bedrijven als secretaresse.  

Daarna vond ik het tijd om het roer om te gooien, genoeg van bureauwerk en voor mezelf het doel om meer vanuit het hart te werken.

Zo ben ik mezelf gaan omscholen via diverse kwalitatieve opleidingen naar massagetherapeut en bewegings-coach.

 

Massages  : 

Voor gezonde personen : 

Voor personen met CVS, Fibromyalgie, Burn-out en MS 

Voor personen met Kanker 

 

Bewegings-coach :

Omdat het leven mij heel wat ervaring heeft gebracht, haal ik daaruit mijn kennis en pas ik dit toe in de persoonlijke bewegingsmomenten.

De sport die iedereen aankan is Nordic walking, buiten stappen, met sticks en goede technische ondersteuning heb je het zo onder de knie.

Je begint aan een laag tempo en afhankelijk van de conditie bouwen we op.  Ondertussen wordt er gemoedelijk gepraat en geluisterd. Het doel voor jou als klant  "Een goede lichamelijke conditie en een betere mentale weerbaarheid".

 

Wat wil ik bereiken met jou als klant :  

Voor iedereen een persoonlijk traject,  omdat iedereen uniek is.  Ik ben in staat de massage aan te passen aan jouw situatie.  Vergeet even de massages op vakantie of bij een schoonheidsinstituut.  

Met een massage op maat wordt het vooropgestelde doel steeds bereikt.  Dit gaat niet altijd om krachtige massages, wel om de kracht van zachtheid. Daarom neem ik steeds de tijd voor een intakegesprek en hou een volledig dossier bij. Op die manier kan ik je ook de beste en juiste behandeling geven.  

 

Massage is een specialiteit.

Vakkennis en Vakkundigheid staan steeds voorop.

 

 

 

 Waar heb ik mijn kennis gehaald  :  Voor iedere cursus het attest behaald !

2012 - Zweedse Massage  ( relaxatiemassage ) - Syntra Brugge

2015 - Massage voor personen met kanker en zorgdragende - Syntra Brugge

2019 - Basistraining Massage bij Kanker voor professionele massagetherapeuten - Instituut Massage bij Kanker -Utrecht NL

2020 - Massage bij Hematologische Kanker voor professionele massagetherapeuten - Instituut Massage bij Kanker - Utrecht NL

2021 - Specialisatietraining Massage bij kanker in het ziekenhuis - Universitair Kanker Centrum Leiden (UKC) - uitgesteld wegens

Covid 19